Kunstroute Heumen

Ine de Cock

Mijn atelier is sinds 2002 gevestigd aan de Hamelbergstraat in Overasselt. Ik werk vrij en in opdracht aan beelden in diverse soorten steen en aan kleurrijke schilderijen in olieverf, acryl en gemengde technieken. Daarnaast verzorg ik in het atelier cursussen en workshops.

Beelden en schilderijen

Kenmerkend voor zowel mijn beelden als schilderijen zijn structuurcontrasten, beweging en balans. Thema’s in het vrije werk: vogels, landschappen en verbondenheid. Portretten maak ik vooral in opdracht (niet alleen van mensen, ook van paarden en honden).

Mijn werk is opgenomen in collecties van particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland (Cerestar Brussel, Universiteit Utrecht, Uitvaartcentrum Nijverdal, Radboud UMC, Protempo Nijmegen, Rabobank)

 

Cursussen en wokshops

Ik verzorg een uitgebreid programma cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Nieuw in 2018 is een zomerworkshop beeldhouwen in de Bourgogne (19-25 augustus, zie http://www.artine.nl/bourgogne.htm).

Je bent 2 en 3 juni van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met mijn werk en het atelier. Ik demonstreer tijdens deze dagen enkele schilder- en beeldhouwtechnieken en geef graag informatie over de cursussen en workshops.

Ine de Cock

atelier de Hamelberg

Hamelbergstraat 4, 6611 KM Overasselt

e. ine.decock@xs4all.nl

i. www.artine.nl

t. 0617666091