Kunstroute Heumen

AR Heumen

Tekst

Jacqueline Engels

In mijn werk staat vaak de mens centraal. Soms gedeeltelijk uitgewerkt soms minder expliciet in de vorm van silhouetten en schaduwen. Figuratief met een flinke knipoog naar abstractie. Sfeer is vooral bepalend en wordt geschapen door te spelen met subtiele kleuren en verschillende technieken en materialen. Spelend blijf ik op zoek naar de juiste vorm en compositie. Het geeft me een heerlijk gevoel wanneer mensen geraakt worden door mijn werk. Meer te zien op www.sjak.nl.
Ook maak ik werk en portret in opdracht en geef cursus aan kinderen en volwassenen.

Foto’s

Foto 1


Olieverf op linnen 120x100cm

Foto 2


Kleintjes combi fig/abstr

Foto 3

Acryl op papier 100x70cm

Contactgegevens

Jacqueline Engels

06 45 367 113

info@sjak.nl

www.sjak.nl

De hoef 32 Malden